На інклюзивні забіги зі смугою перешкод "Kordon Race" приїдуть ветерани

На інклюзивні забіги зі смугою перешкод "Kordon Race" приїдуть ветерани

Київ  •  УНН

18 вересня 2024, 10:45  •  7650 перегляди

Read in English

На інклюзивні забіги зі смугою перешкод "Kordon Race" приїдуть ветерани.

Інклюзивні змагання "Kordon Race – Територія викликів та знань" відбудуться у Львові, 21 вересня. Це забіги зі смугою перешкод, які пройдуть за підтримки програми реінтеграції військових та ветеран "МХП Поруч". Метою є зібрати кошти для інклюзивного спортивного майданчика.

Організатори готують 6 захоплюючих забігів із перешкодами. Траси будуть складені для учасників із різним ступенем підготовки: для військових, ветеранів, спортивних профі та любителів, а також дітей. 

Image

Євгеній Руденко (справа)

Ветеран Євгеній Руденко із Канева на Черкащині зараз активно готується до "Kordon Race". Він був серед тих, хто став на захист України від російської навали. У квітні 2014 року в складі 80-ї Львівської десантно-штурмової бригади звільняв Слов'янськ і Краматорськ на Донеччині. Тримав оборону на Луганському напрямку – у Лисичанську, Щасті, Станиці Луганській. Після важкого поранення втратив праву руку. Пройшов тривале лікування й саме заняття спортом сприяли кращій реабілітації. 

Я регулярно займаюсь спортом, відвідую тренажерний зал. Цьогоріч я вже брав участь у змаганнях "Звитяга Нескорених", які проходили у Черкасах за підтримки програми "МХП Поруч". Тепер ось ще з’явилась нагода поїхати до Львова. За час служби в армії часто доводилось долати смугу перешкод, тому це для мене не буде щось нове, але готуюсь звичайно. Я зареєструвався на дистанцію Special, оскільки у мене є інвалідність. Хоча дуже хотів би спробувати свої сили ще й на Individual, якщо мене допустять

Image

Олексій Демків

Олексій Демків, ветеран та керівник відділу земельних та майнових відносин філії "Рідний край" Західного Хабу МХП розповідає:

Уже з нетерпінням чекаю цих змагань. Смуга перешкод – це нове для мене, звісно, якщо не враховувати бойовий досвід. Останнім часом я брав участь в усіх трьох забігах, влаштованих компанією МХП. До Kordon Race фізично готовий, хоча ніякої особливої підготовки не веду. Бо незалежно від того, чи заплановані якісь змагання, чи ні - п’ять разів на тиждень тренуюся в спортивному залі

Image

Олександр Мафтіор

А ветеран Олександр Мафтіор приїде назмагання з Вінниччини. Він уперше братиме участь у подібних спортивних змаганнях. 

Дізнався про Kordon Race від колеги й вперше планую взяти участь у подібних змаганнях. Зареєструвався на дистанцію Ultra. З нетерпінням чекаю поїздки, думаю, буде цікаво

Переможців визначатимуть в індивідуальних та командних змаганнях. Також для учасників та глядачів будуть доступні майстер-класи з тактичної медицини та мінної безпеки, заняття на VR тренажері та зустріч з кінологами. На локації також можна буде смачно поїсти. 

Зареєструватися на забіг можна тут: https://kordonrace.com/

Image