На Чернігівщині невідомі повісили на мосту двох собак

На Чернігівщині невідомі повісили на мосту двох собак

Київ  •  УНН

6 липня 2024, 23:54  •  22717 перегляди

Read in English

Дві повішені собаки були знайдені на мосту в Ніжинському районі Чернігівської області, що стало приводом для поліцейського розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами.

На одному з мостів у Ніжинському районі Чернігівської області знайшли двох повішених собак. Про це повідомила поліція Чернігівщини, передає УНН.

Деталі

Правоохоронці виявили порушення під час моніторингу соцмереж. Нині на місці інциденту працює слідчо-оперативна група поліції.

Співробітники одного з відділень поліції міста Борзна проводять низку слідчих дій, щоб встановити причетних до повішення тварин.

Поліціянти встановлюють обставини події, опитують місцевих мешканців та можливих свідків інциденту. Правоохоронці також закликали громадян зателефонувати за номером 102, якщо ті володіють будь-якою інформацією про обставини інциденту.

Відомості вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий розслідує провадження за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

У Львові підлітки знімали на відео, як б'ють 9-річного на дитячому майданчику: поліція знайшла двох дівчат2 липня 2024, 10:34 • 12984 перегляди