Ізраїльські дипломати прибули до Каїра для нових переговорів про припинення вогню

Ізраїльські дипломати прибули до Каїра для нових переговорів про припинення вогню

Київ  •  УНН

23 серпня 2024, 02:49  •  96409 перегляди

Read in English

Представники Ізраїлю прибули до Каїра для нових переговорів з ХАМАС про припинення вогню. Обговорюються питання поетапного припинення бойових дій, звільнення заручників та збільшення гуманітарної допомоги в Газі.

Представники Ізраїлю прибули до Каїра для нових переговорів про припинення вогню. Про це повідомляє Bloomberg, передає УНН.

Деталі

За інформацією, ізраїльські дипломати прибули до Каїра для продовження переговорів щодо припинення вогню з ХАМАС. Переговори відбуваються на фоні попереджень США про те, що час для досягнення угоди швидко спливає.

Також переговорах бере участь  головний представник США в регіоні Бретт Макгерк. Основні питання на порядку денному включають поетапне припинення бойових дій, звільнення заручників, збільшення гуманітарної допомоги та виведення ізраїльських військ з ключових районів Гази.

Цей раунд переговорів є частиною тривалих зусиль зупинити конфлікт, що триває після атаки ХАМАС 7 жовтня, внаслідок якої загинуло 1200 ізраїльтян і близько 40 000 палестинців.

Байден закликав Нетаньяху укласти угоду з ХАМАС про припинення вогню та звільнення заручників22 серпня 2024, 09:00 • 11982 перегляди