Гарріс обрала губернатора Міннесоти Волза своїм напарником на виборах - CNN

Гарріс обрала губернатора Міннесоти Волза своїм напарником на виборах - CNN

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 13:00  •  9722 перегляди

Read in English

Віцепрезидент США Камала Гарріс обрала губернатора Міннесоти Тіма Волза як свого напарника у президентських виборчих перегонах. Про це повідомляє CNN з посиланням на численні джерела.

Віцепрезидент США Камала Гарріс обрала губернатора Міннесоти Тіма Волза як свого напарника у президентських виборчих перегонах, з посиланням на численні джерела повідомляє CNN, пише УНН.

Деталі

"Віцепрезидент Камала Гарріс ухвалила рішення щодо свого напарника, і чотири особи, близькі до процесу, кажуть, що губернатор Міннесоти Тім Волз - її вибір", - ідеться у повідомленні.

Раніше

Віцепрезидентка США Камала Гарріс стала офіційною кандидаткою у президенти від Демократичної партії. Вперше в історії США на виборах глави Білого дому демократів представлятиме темношкіра жінка, донька іммігрантів, яка пройшла кар'єру в політиці та правоохоронних органах Каліфорнії.

За даними Національного комітету Демократичної партії, Гарріс набрала 99% голосів.

Вона була єдиним кандидатом, який зібрав достатню кількість підписів делегатів, і партія вже оголосила в п’ятницю, що вона набрала достатньо голосів, щоб забезпечити висування.

Далі результати будуть засвідчені секретарем конвенції, і Гарріс офіційно прийме номінацію.

Очікувалося, що Гарріс у вівторок, 6 серпня, зробить вибір свого віцепрезидента перед прийдешніми президентськими виборами у США у листопаді.

Гарріс може оголосити свого кандидата у віцепрезиденти у відеоролику 6 серпня 5 серпня 2024, 13:39 • 13737 переглядiв