Емоційність та дратівливість: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 - 14 липня

Емоційність та дратівливість: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 - 14 липня

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 06:42  •  164589 перегляди

Read in English

Цей тиждень надасть багато можливостей, але також вимагатиме контролювати емоційність і уникати конфліктів.

Цей тиждень подарує безліч можливостей, але також вимагатиме від нас зберігати спокій і не вступати в конфлікти. Про те, що чекає на представників різних знаків Зодіаку з 8 по 14 липня спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Цей тиждень буде дуже контрастним у своїх проявах. Зараз зростаючий Місяць, і, здавалося б, гарний час починати нові справи, але до кінця тижня потрібно бути дуже обережними через складність аспектів. Астрологиня розповіла про це детальніше.

"У понеділок і вівторок Місяць даватиме напружені аспекти до Марса й Урана, тому дуже важливо контролювати свою емоційність, інакше конфліктів не уникнути.

У ці дні Сонце і Венера створять тригони до Сатурна, і це дасть нам змогу домогтися великих успіхів, особливо у фінансових справах, за умови, що ми спиратимемося на нашу логіку і розсудливість.

Венера з 11-го липня зайде в знак Лева, і наша чуттєвість проявиться яскравіше. Це чудовий показник для всіх творчих людей. Але при цьому Венера одразу утворює жорстку опозицію до Плутона, і тому всі ці якості проявлятимуться досить жорстко. Ми можемо бути егоїстичними, не помічати почуття інших людей. Це стане випробуванням для стосунків. Також великі складнощі можуть виникнути у фінансових питаннях", - розповіла Базиленко.

За словами астролога, з 11 липня і до кінця тижня краще уникати пластичних операцій.

Цього тижня почнеться найнебезпечніший аспект цього місяця - з'єднання Марса й Урана в знаку Тельця. Пік його викладає з 14 по 17-е липня, це вже наступний тиждень, але силу його ми відчуватимемо вже зараз. Підвищення агресії, дратівливості, аварійності, може призвести до масштабних катаклізмів і, звісно ж, це, ймовірно, позначиться і на перебігу подій на фронті..

- вважає астролог.

Також положення планет вказує на скандали, пов'язані з можновладцями, несподівані зміни у владі.

"Цього тижня всім нам потрібно ретельно контролювати свою запальність і дратівливість, проявляти терпіння і уважно ставитися до своєї безпеки", - вважає астролог.

ОВНИ

Цього тижня вам потрібно уважно ставитися до своїх фінансів. З одного боку, до вас може несподівано прийти гарний прибуток, а з іншого боку, можуть бути і непередбачені втрати. Скільки б ви не заробили, все буде йти на побутові питання і допомогу близьким. Як і раніше, тема сімейних стосунків і домашніх питань буде у вас на першому місці.

Краще відкласти зустрічі з родичами на вихідних і не починати обговорення побутових питань - це може призвести до конфліктів.

ТЕЛЬЦІ

Успіх цього тижня залежатиме повністю від вас. Очікуйте велику активність, багато спілкування, ви можете познайомитися з цікавими людьми. Можливі поїздки, відрядження, багато навчання. У фінансових питаннях очікуйте на велику удачу і хороші можливості.

Будьте уважні в другій половині тижня - вас можуть захлеснути сильні емоції, які спровокують великі суперечки і скандали. Контролюйте себе.

Будьте обережні в любовних стосунках.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня у вас буде багато хороших можливостей, особливо у фінансовій сфері - є ймовірність отримати прибуток або премію. Але вам варто відмовитися від великих витрат і від фінансових вкладень.

Також вам буде легко даватися робота з будь-якою інформацією.

Протягом тижня вам варто контролювати свій внутрішній стан, оскільки всередині вас кипітимуть накопичені негативні емоції, які в будь-який момент можуть вирватися назовні.

РАКИ

Цього тижня саме час узяти все у свої руки й покладатися тільки на себе. Активно й успішно розвиватимуться всі ваші починання і нові проєкти. До вас надійдуть цікаві пропозиції, особливо від керівництва. Вам випаде гарна можливість для заробітків. Але відмовтеся від кредитів та інших боргових зобов'язань.

Вам варто контролювати свою емоційність, щоб у першій половині тижня не припуститися помилок у фінансах, а в другій - не потрапити в конфлікт із близькими.

ЛЕВИ

Цього тижня ви відчуєте більшу впевненість у собі, що допоможе вам реалізовувати всі ваші плани. Спиратися на логіку та розсудливість.

На початку тижня ваші емоції можуть зашкалювати, через це можуть виникнути конфліктні ситуації з вашим керівництвом. У другій половині тижня ви можете припуститися помилок у фінансових питаннях, тому будьте обережні з грошовими витратами.

Вихідні вам краще провести на самоті та у спокої.

ДІВИ

Вам тиждень принесе багато можливостей і удачі, особливо у старті нових проєктів. Втілюйте свої найбільш незвичайні плани. Ви можете відчути підтримку своєї команди або колективу.

У середині тижня ви відчуєте велику дратівливість, вам буде складно себе контролювати. Постарайтеся уникати конфліктів, інакше вони матимуть тривалі наслідки. До кінця тижня вам варто відмовитися від далеких поїздок і подорожей.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень сприятливий для будь-яких ваших починань. На вас чекає кар'єрне зростання і взаєморозуміння з керівництвом. У фінансових питаннях вам варто відмовитися від кредитів, інвестування. Вчасно сплачуйте податки.

На вихідних буде дуже багато емоцій, тому, щоб уникнути серйозних конфліктних ситуацій, постарайтеся провести вихідні на самоті та у спокої.

СКОРПІОНИ

Цей тиждень принесе багато удачі в будь-яких ваших починаннях, особливо якщо вони стосуються проєктів з іноземцями та далеких поїздок. У питаннях навчання і в публічних виступах буде успіх. Також ви можете отримати прекрасну пропозицію від вашого керівництва. Для вас дуже важливо, щоб ви не йшли на конфліктні ситуації, особливо з вашими партнерами, як у бізнесі, так і в шлюбі. Постарайтеся бути більш дипломатичними, обходьте гострі ситуації і тоді ви досягнете справжнього успіху.

У неділю небезпечний для вас день, тому постарайтеся провести його відокремлено в спокої.

СТРІЛЬЦІ

Цей тиждень може бути дуже сумбурним і принести вам багато змін найнесподіванішого характеру. Але якими б не були ці зміни - постарайтеся зберігати спокій і діяти максимально зібрано.

Ви зможете вдало закрити безліч складних питань, особливо юридичного характеру. У фінансах на вас так само чекає удача.

А ось на роботі може виникнути сильна напруженість у взаєминах із колективом. Уникайте конфліктів.

Будьте уважні до свого здоров'я.

КОЗЕРОГИ

Цього тижня на вас може чекати великий успіх, якщо будете проявляти дипломатичність і коректне ставлення до людей, які вас оточують. Зараз саме час знайти хороших партнерів для свого бізнесу. Також у вас чудово вирішуватимуться всі юридичні питання.

У середині тижня до вас несподівано може прийти велика удача, особливо в любовних стосунках.

ВОДОЛІЇ

Цей тиждень вдалий для реалізації будь-яких ваших планів та ідей, розвитку вашої діяльності.

Також гарний час для того, щоб зайнятися своїм здоров'ям, пройти обстеження і профілактику.

А ось удома можуть розгорітися справжнісінькі пристрасті. На початку тижня остерігайтеся конфліктних ситуацій у шлюбі, а до кінця тижня напруга може торкнутися всіх домочадців. Постарайтеся не конфліктувати і порозумітися з близькими.

РИБИ

Цей тиждень може принести вам багато цікавих подій і хороших вражень. Це також прекрасний період для того, щоб ви могли якісно відпочити і набратися сил, оскільки з наступного тижня вам потрібно буде докладати багато зусиль для вашої роботи і домашніх справ. Постарайтеся більше проводити часу з коханими і вашими дітьми.

Але вас може охопити дратівливість і в спілкуванні ви можете припускатися помилок через свою запальність. У другій половині тижня ви зможете з особливою силою відчути своє емоційне роздратування, тому на вихідних постарайтеся усамітнитися і зберігати спокій.