Два легковики зіштовхнулись на Миколаївщині: серед постраждалих п'ятеро дітей

Два легковики зіштовхнулись на Миколаївщині: серед постраждалих п'ятеро дітей

Київ  •  УНН

6 липня 2024, 15:05  •  20398 перегляди

Read in English

Дев'ять осіб, у тому числі п'ятеро дітей віком від 2 до 16 років, постраждали внаслідок зіткнення автомобілів Mercedes-Benz Vito та Ford Fiesta у селі Добра Криниця Миколаївської області.

У Миколаївській області зіштовхнулись два легковика. У результаті ДТП постраждали дев'ять людей - водії та семеро пасажирів, передає УНН із посиланням на поліцію Миколаївської області.

Деталі

ДТП сталась 5 липня близько 14:30 на автодорозі Н-11 "Дніпро-Миколаїв" у селі Добра Криниця.

Як повідомили у поліції, зіштовхнулись автівки Mercedes-Benz Vito під керуванням 70-річного водія та Ford Fiesta за кермом якого перебувала 29-річна водійка. 

Внасліок зіткнення транспортних засобів Mercedes-Benz Vito перекинувся.

Масштабна ДТП на Рівненщині: автоцистерна зіткнулася із маршруткою, загинуло 14 осіб6 липня 2024, 14:23 • 21064 перегляди

У результаті автоаварії водії та семеро пасажирів, серед яких пʼятеро дітей віком 2, 6, 9, 15 та 16 років, з обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Усі травмовані були доставлені до медичних закладів.

Додамо

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Нині поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.