Дніпропетровщина: російські війська 20 разів обстріляли Нікопольський район, є поранені

Дніпропетровщина: російські війська 20 разів обстріляли Нікопольський район, є поранені

Київ  •  УНН

13 вересня 2024, 15:44  •  12497 перегляди

Read in English

Армія рф атакувала Нікопольський район артилерією та дронами-камікадзе. Постраждали 3 людини, пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру та автомобілі в кількох громадах.

Армія рф двадцять разів била по Нікопольському району, що на Дніпропетровщині, - важкою артилерією та дронами-камікадзе, є поранені. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

"Через ворожі атаки у Нікополі 54-річна постраждала. Ще двоє – у Марганці. Жінка та чоловік – 63 і 60 років", - повідомив Лисак.

За його словами, у райцентрі побиті 6 багатоквартирних будинків та 5 приватні. Понівечені комунальне підприємство, медцентр, кафе, магазин, автомийка, 17 авто. Зачепило й лінії електропередач.

Мережі пошкоджені і у Марганецькій громаді. Також там серед потрощеного підприємство, 4 оселі місцевих, стільки ж машин та мотоцикл. Руйнування є у гаражному кооперативі.

Гучно було і у Покровській, Червоногригорівській та Мирівській громадах. Там понівечена інфраструктура, побиті магазин та автівка.

"Загалом цілили росіяни по Нікопольщині двадцять разів. Важкою артилерією та дронами-камікадзе. Скинули й боєприпас з БпЛА", - резюмував голова ОВА.

Дніпропетровщина: окупанти скерували артснаряди по церкві, знищені покрівля та перекриття12 вересня 2024, 16:04 • 15897 переглядiв