Чиновникам рф наказали видалити службове листування в Telegram - Baza

Чиновникам рф наказали видалити службове листування в Telegram - Baza

Київ  •  УНН

25 серпня 2024, 12:09  •  19149 перегляди

Read in English

Російським чиновникам і бізнесменам доручили видалити службове листування в Telegram. Це пов'язують із затриманням Павла Дурова та можливим доступом французьких спецслужб до листування в месенджері.

У рф чиновникам доручили видалити службові листування до Telegram. Як повідомляє Baza, така вказівка ​​була дана і вищим чинам міноборони рф, а також деяким великим бізнесменам, передає УНН.

Деталі

За даними джерел Baza, таке доручення прийшло співробітникам низки силових відомств, а також чиновникам адміністрації президента та уряду росії. Крім того, за словами джерел, така вказівка ​​була дана і вищим чинам міноборони рф, а також деяким великим бізнесменам.

Водночас, частина опитаних Baza чиновників заявила, що їм вказівки про видалення листування не надходили. Втім, такі вказівки від начальства вони очікують уже наступного понеділка-вівторка.

Раніше, після затримання засновника Telegram Павла Дурова в паризькому аеропорту, французькі ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до слідства, заявили, що французькі спецслужби добиватимуться доступу до листування в Telegram, пов'язаних зі злочинними спільнотами, а також з санкційними компаніями та особами.