Через російські обстріли на Донеччини загинуло двоє цивільних, ще 10 отримали пораненння

Через російські обстріли на Донеччини загинуло двоє цивільних, ще 10 отримали пораненння

Київ  •  УНН

12 жовтня 2024, 17:16  •  14638 перегляди

Read in English

Внаслідок російських обстрілів Донецької області загинуло двоє цивільних, ще 10 отримали поранення. Атаки відбулися в різних населених пунктах, включаючи Курахівку, Селидове та Сіверськ.

Внаслідок ворожих обстрілів Донеччини у суботу загинуло двоє й поранено 10 цивільних. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що у суботу на  автодорозі між с. Улакли і с. Дачне Волноваського району відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль, у якому загинув 19-річний водій.

Окрім цього, російська армія завдала удару по селищу Курахівка Покровського району. Внаслідок атаки від ран загинула 84-річна жінка.

Також війська рф обстріляли м. Селидове, травмувавши двох чоловіків та жінку. Під приціл окупантів потрапило і м. Сіверськ. Снаряд поцілив по приватному будинку. Осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів 23 та 25 років.

За попередніми даними, ворог наносив удари по населених пунктах з використанням артилерії.

Крім того, під час атаки армії держави-агресора на м. Мирноград, перебуваючи у будинку, мінно-вибухових і осколкового поранень зазнала подружня пара віком 50 та 55 років. Потерпілим надано медичну допомогу. Ще трьох цивільних 46, 50 і 73 років поранено у селищі Шевченко.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

12 жовтня окупанти атакували Нікопольський район дронами-камікадзе та артилерією. Пошкоджено промислове підприємство, постраждалих немає. Сили ППО збили три безпілотники над областю.

На Харківському напрямку ворог дистанційно заміновує територію, проводить повітряну розвідку та відновлює боєздатність підрозділів - ОТУ "Харків"12 жовтня 2024, 10:28 • 18494 перегляди