Атака рф на Київ: в поліції показали наслідки

Атака рф на Київ: в поліції показали наслідки

Київ  •  УНН

29 серпня 2024, 07:53  •  36804 перегляди

Read in English

Внаслідок нічної атаки рф пошкоджено квартири та будинки у Голосіївському та Деснянському районах Києва. У Дніпровському районі виявлено частини ворожих БПЛА, постраждалих немає.

Поліцейські працюють на місцях наслідків ворожих атак у трьох районах столиці.  Пошкоджені три квартири багатоповерхівки в Голосіївському районі та два приватних будинки в Деснянському районі. Наслідки атаки показали у поліції Києва у Facebook, передає УНН

Деталі 

За попередньою інформацією, внаслідок нічної атаки ворога пошкоджені три квартири багатоповерхового будинку в Голосіївському районі та два приватних будинки в Деснянському районі. Крім того, частини ворожих БПЛА виявлено в декількох місцях Дніпровського району. Їх оглядають спеціалісти вибухотехнічної служби поліції

- йдеться у повідомленні поліції.
Image

За даними правоохоронців, в усіх випадках обійшлось без постраждалих.

На місцях продовжують працювати слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів, вибухотехніки та інші служби столичної поліції.

Доповнення 

В столиці сили протиповітряної оборони під час двох останніх тривог збили близько півтора десятка ворожих дронів. Жоден із БПЛА не досяг своєї цілі.