Армія рф вночі масовано обстріляла Донеччину: є поранені та пошкодження

Армія рф вночі масовано обстріляла Донеччину: є поранені та пошкодження

Київ  •  УНН

31 серпня 2024, 08:20  •  25652 перегляди

Read in English

Російські війська обстріляли кілька міст Донецької області вночі 31 серпня. Двоє цивільних поранено, пошкоджено 23 цивільні об'єкти, включаючи 12 багатоквартирних будинків та інфраструктуру.

У Донецькій області російські війська у ніч на 31 серпня обстріляли Покровськ, Мирноград, Добропілля та Білицьке. Внаслідок ворожих ударів поранення отримали двоє людей, пошкоджені цивільні об’єкти. Через атаки рф минулої доби в області двоє вбитих і 9 поранених мирних жителів. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону.

Сьогодні після опівночі окупанти атакували Покровськ, Мирноград, Добропілля та Білицьке. Поранено двох цивільних осіб – у Добропіллі. Пошкоджено щонайменше 23 цивільних об’єкти - 12 багатоквартирних будинків та інфраструктуру

- йдеться у повідомленні поліції.

За минулу добу поліцейські зафіксували 2 256 ворожих ударів по лінії фронту та житловому сектору.

Під вогнем перебували 8 населених пунктів: міста Гірник, Курахове, Лиман, Торецьк, села Малинівка, Міньківка, Олексіївка, Рай-Олександрівка.

Пошкоджено 20 цивільних об’єктів - 13 житлових будинків, лікарню, магазини.

По Кураховому росіяни вдарили з РСЗВ "Ураган", ствольної артилерії та артилерії – вбили цивільну особу, ще шістьох поранили. Руйнувань зазнали багатоквартирний і 5 приватних будинків, лікарня, 5 продуктових крамниць і торгових павільйонів на ринку.

Одна людина загинула внаслідок артобстрілу Гірника, пошкоджено три приватних оселі.

У Торецьку поранено мирного жителя, пошкоджено приватний будинок.

Удар рф по Харкову 30 серпня: в ОВА уточнили кількість жертв та розповіли про стан постраждалих31 серпня 2024, 06:35 • 33751 перегляд