zelenskyi-vshanuvav-pamiat-heroiv-nebesnoi-sotni

Зеленський вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні

 • 25281 переглядiв

Президент Зеленський вшанував пам'ять Небесної Сотні, яка загинула під час Революції Гідності в Україні у 2014 році, зазначивши, що якщо тоді проти беззбройних протестувальників використовували кулі, то зараз росія використовує ракети, безпілотники та армії у своїх спробах знищити незалежність України.

Президент Володимир Зеленський вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні та наголосив, що проти беззбройної Небесної Сотні були кулі. Тепер – це ракети, дрони та армії. Але десять років тому українці встояли й далі стоїмо, передає УНН.

Десять років Небесній Сотні. Вже десять... Десять років тому українців спробували вбити у власній країні, у власній столиці лише за мирний вибір бути собою та бути вільними

- написав Зеленський.

Він наголосив, що десять років, як спроби знищити українців і нашу незалежність тривають. 

"Проти беззбройної Небесної Сотні були кулі. Тепер – це ракети, дрони та армії. Але десять років тому ми встояли й далі стоїмо.  Сотня й сотні – небесні й живі захисники нашого права бути! Дякуємо вам за все! І вистоїмо разом", - заявив Зеленський.

Доповнення

Сьогодні в Україні вшановують пам'ять героїв які загинули під час Революції Гідності на майдані в 2014 році.

За чотири роки розслідування "справ Майдану" було повідомлено 239 підозр, до суду направлено 117 обвинувальних актів відносно 211 осіб.

Популярні

Новини по темі

Зеленський вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні

 • 25281 переглядiв

До Києва прибув кандидат на посаду генсека Ради Європи

 • 38233 переглядiв