zelenskyi-u-den-zhurnalista-diakuiemo-kozhnomu-y-kozhnii-khto-vysvitliuie-nashu-borotbu-v-tsii-viini

Зеленський у День журналіста: "Дякуємо кожному й кожній, хто висвітлює нашу боротьбу в цій війні"

 • 16176 переглядiв

У День журналіста Президент Зеленський подякував представникам ЗМІ, які висвітлюють боротьбу України у війні, за те, що вони стоять пліч-о-пліч з солдатами в найгарячіших точках і допомагають утримувати увагу всього світу до подій в країні.

Президент Володимир Зеленський  подякував журналістам, які  висвітлюють боротьбу України у російській війні та перебувають пліч-о-пліч із воїнами у найгарячіших точках держави. Про це повідомляє УНН

Зеленський у День журналіста вказав, що вистояти у війні – це завжди комплексне завдання для всього народу. Мати силу в битві за правду не менш важливо, ніж мати зброю в битві за землю.

Сьогодні, у День журналіста, ми вшановуємо хоробрість і чистоту погляду тих, хто захищає наше суспільство від брехні та дезінформації. Ми дякуємо кожному й кожній, хто висвітлює нашу боротьбу в цій війні, хто на власні очі бачить жахи війни та фіксує їх, перебуває пліч-о-пліч із нашими воїнами у найгарячіших точках нашої держави, хто допомагає Україні зберегти увагу світу, розповідає світові про наших людей.

- вказав голова держави.

Як наголосив Президент, у цей день Україна відзначає воєнкорів, українські редакції та всіх представників ЗМІ, які працюють сміливо й завдяки яким не лише Україна, а й увесь світ читає, бачить і чує про героїзм нашого народу. 

До Дня журналіста: у Раді зареєстрували законопроєкт щодо посилення гарантій діяльності медіа 06.06.24, 14:13

Популярні

Новини по темі