zelenskyi-proviv-stavku-hovoryly-pro-komplektuvannia-bryhad-zakupivliu-zbroi-ta-tekhniky

Зеленський провів Ставку: говорили про комплектування бригад, закупівлю зброї та техніки

 • 16446 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, яка була присвячена комплектуванню бригад та закупівлі та постачанню зброї та техніки для українських воїнів. Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Провів сьогодні Ставку. Кілька ключових питань. Перше – комплектування бригад. Друге – зброя й техніка для наших воїнів, закупівля та постачання. Ще сьогодні окремо обговорили з міністром оборони України Умєровим виконання контрактів і те, як працюють інституції в системі Міністерства оборони. Всі реальні реформаторські кроки мають бути повністю реалізовані

- сказав Зеленський.

Він додав, що сьогодні обговорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем ситуацію на різних напрямках, подальші та конкретні завдання.

Дуже непроста ситуація. Найголовніше – тиснути на росію всіма засобами, всіма інструментами, щоб якнайшвидше досягти нашої мети – реального й справедливого миру для України, для всіх наших людей. Усе, що можна зробити протягом цієї осені, все, чого ми можемо досягти, ми маємо досягти. І це залежить від кожного в команді України. Зараз треба максимально попрацювати перед "Рамштайном

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Зеленський представив План перемоги США та пояснив кожен його пункт. Він також повідомив про підготовку до зустрічі в Німеччині у форматі "Рамштайн" для обговорення деталей плану.

Популярні

Новини по темі

Міністр закордонних справ Андрій Сибіга завтра відвідає Польщу

 • 13674 переглядiв

Трамп заявив про хороші відносини з Зеленським

 • 13186 переглядiв