zelenskyi-pro-krymsku-platformu-bahato-pratsiuvaly-shchodo-punktiv-formuly-myru

Зеленський про Кримську платформу: багато працювали щодо пунктів Формули миру

 • 29697 переглядiв

Сьогодні на Кримській платформі багато працювали щодо пунктів української Формули миру. Зокрема, пункту про територіальну цілісність та виконання Статуту ООН. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

"Сьогодні працює наша Кримська платформа, її парламентський вимір...Понад 70 делегацій-учасниць. Це хороше, широке представництво. Цього року платформа працює в Латвії. Сьогодні я звертався до учасників саміту й закликав підтримати План перемоги. Знаю, що пункти Плану достатньо глибоко й детально обговорювались. І важливо, щоб ми працювали з нашими партнерами не тільки на найвищому політичному рівні заради виконання Плану, але й на всіх політичних та суспільних рівнях", - розповів Зеленський.

Він зауважив, що дуже важливо бути об’єднаними, максимально зрозумілими світові – у мотивах України, у потребах.

"Також окремо я хочу відзначити, що сьогодні на Кримській платформі багато працювали й щодо пунктів нашої Формули миру. Зокрема, пункту про територіальну цілісність та виконання Статуту ООН", - розповів Зеленський.

Він зазначив, що сьогодні, у День Об’єднаних Націй важливо, що світ не забуває про цілі та принципи Статуту ООН і про мету створення цієї організації.

"Хоч навіть деякі її функціонери віддають перевагу спокусам у Казані, а не змісту Статуту ООН, все ж наш світ побудований таким чином, що права націй та норми міжнародного права мають і матимуть значення. Дякую всім, хто допомагає в цьому Україні", - сказав Зеленський.

Генсек ООН Гутерріш прибув до росії на саміт БРІКС 23.10.24, 01:52

Доповнення

Глава держави на саміті Кримської платформи заявив, що путіну не вдалося зробити міжнародний злочин частиною норми для

Популярні

Новини по темі

У Дніпрі пролунали вибухи - ЗМІ

 • 19463 переглядiв