zelenskyi-my-proishly-zymu-enerhoteror-rosii-ne-spratsiuvav

Зеленський: ми пройшли зиму, енерготерор Росії не спрацював

 • 33102 переглядiв

Україна пережила зиму без відключень електроенергії, незважаючи на енергетичні атаки Росії, і Зеленський заявив, що Україна збила 7 російських літаків цього тижня і 15 з лютого, продовжуючи відновлювати морську безпеку та експорт.

Україна пройшла зиму і не допустила блекаутів, заявив президент Зеленський у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Ми зберегли енергетику, не допустили блекаутів. Енерготерор Росії не спрацював. Ми продовжуємо відновлювати безпеку на морі, і наш морський експорт працює. Ми можемо збивати більше російської військової авіації та знищувати ще більше російської логістики на нашій окупованій території. Питання лише у відповідній зброї, яка є в партнерів і може бути передана Україні

сказав Зеленський.

Він підкреслив, що ця війна повинна стати безнадійною саме для Росії та її терористів. Вони повинні максимально відчути, що є сила, яка знищує тих, хто хоче знищувати життя.

За цей тиждень Україна збила сім російських військових літаків. Від початку лютого Росія втратила 15 військових літаків.

Це правильна динаміка їхніх втрат. І що більше буде наших можливостей збивати російську авіацію, що далі на нашій окупованій території ми будемо знищувати російську логістику, то більше українських життів буде врятовано

наголосив президент.

Він відзначив, що жодна держава у Європі не змогла б наодинці витримати такий тиск, тому важливо, щоб ми зараз усі були разом – "кожен, хто цінує життя і хто не хоче, щоб цей терор прийшов додому до інших народів".

Україна готується до російських дезінформаційних атак на Зеленського - Bloomberg03.03.24, 18:37

Популярні

Новини по темі

Над Криворізьким районом знищили ворожу ракету

 • 37431 переглядiв

На Кіровоградщину рухається ракета - Повітряні сили

 • 123043 переглядiв