ukenru
zelenskiy-zustrivsya-z-gendirektorom-kompaniyi-baykar-makina

Зеленський провів зустріч з гендиректором Bayraktar

 • 184524 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. У п’ятницю, 19 серпня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з генеральним директором компанії «Baykar Makina», яка виробляє бойові безпілотники Bayraktar TB2 Халуком Байрактаром. Про це повідомив турецький бізнесмен на сторінці у Twitter, інформує УНН.

Цитата

«Я зустрівся з Володимиром Зеленським. Сьогодні героїчний Президент України, який веде свій народ і веде свою армію. Наша надія для людства: справедливий і міцний мир якомога швидше», - написав він.

Доповнення 

18 серпня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган приїхав до Львова, де провів зустріч з президентом України Володимиром Зеленським та Генсеком ООН Антоніу Гутеррешем.

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з турецьким лідером обговорив питання зернової ініціативи, оборонну взаємодію, а також ядерний шантаж росії навколо Запорізької АЕС.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган нагадав Президенту України Володимиру Зеленському про своє запрошення провести зустріч у Туреччині з президентом рф володимиром путіним.

Українські Національні Новини

Політика