ukenru
zelenskiy-ta-dzhonson-vvazhayut-scho-potribno-y-nadali-posilyuvati-antivoyennu-koalitsiyu-proti-rf

Зеленський та Джонсон вважають, що потрібно й надалі посилювати антивоєнну коаліцію проти рф

 • 165065 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном вважають, що потрібно й надалі посилювати антивоєнну коаліцію проти рф. Про це повідомив Зеленський під час спільного брифінгу в Києві з Джонсоном, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Ми були єдині з паном прем'єр-міністром у тому, що необхідно й надалі посилювати нашу антивоєнну коаліцію. Я проінформував прем'єр-міністра про хід переговорного процесу, про нашу чітку позицію й мирні домовленості мають передбачати механізм дієвих гарантій для нашої держави", - сказав Зеленський.

Деталі

Зеленський подякував Джонсону за дієві санкційні заходи, за зміцнення обороноспроможності України.

"Західні демократичні держави мають наслідувати приклад Великої Британії. Розраховуємо на те, що Лондон відіграватиме ключову роль у гарантуванні безпеки нашої держави", - зазначив Президент.

Доповнення

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон після зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві заявив про новий пакет фінансової та військової допомоги.

Керівник ВП Андрій Єрмак повідомляв, що розмова президента України Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона була дуже насиченою і конструктивною. Чекати результатів недовго.

Українські Національні Новини

Політика