zavtra-rukh-bude-zablokovano-v-obokh-napriamkakh-na-punkt-propusku-iahodyn-dorohusk-priamuiut-fermery-z-nimechchyny-belhii-niderlandiv-ta-frantsii

Завтра рух буде заблоковано в обох напрямках: на пункт пропуску “Ягодин - Дорогуськ” прямують фермери з Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Франції

 • 40143 переглядiв

Через страйк місцевих фермерів у неділю в пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ між Польщею та Україною буде заблоковано рух вантажівок в обох напрямках. До масштабної акції протесту долучаться фермери з Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Франції.

Завтра через страйк місцевих фермерів у пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ" буде заблоковано рух вантажних автомобілів в обох напрямках, передає УНН із посиланням на Держмитслужбу.

"У неділю, 18 лютого, очікується повне блокування руху для вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Для цього до польсько-українського кордону прямують фермери з Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Франції, які мають намір взяти участь у масштабній акції протесту", - йдеться у повідомленні.

Польські фермери почали блокаду вже шостого пункту пропуску "Корчова-Краківець" - ДПСУ 16.02.24, 12:04

У Держмитслужбі закликали врахувати зазначену інформацію під час планування своїх поїздок.

Додамо

Станом на сьогодні черга на вʼїзд у п/п "Ягодин-Дорогуськ" складає 550 вантажівок, в електронній черзі на виїзд очікує 820 транспортних засобів.

Польща запровадить обов'язкові перевірки всього українського зерна13.02.24, 01:31

Популярні

Новини по темі

Окупанти перекидають танки на північ окупованого Криму

 • 33455 переглядiв