ukenru
zapysy-avtentychni-a-holosy-oryhinalni-pravookhorontsi-pidtverdyly-spravzhnist-plivok-pashynskoho-shcho-nyni-huliaiut-merezheiu

"Записи автентичні, а голоси - оригінальні": правоохоронці підтвердили справжність плівок Пашинського, що нині гуляють мережею

 • 102823 переглядiв

В мережі інтернет розлетілись скандальні плівки екснардепа Сергія Пашинського, у яких він розказує, як треба заробляти на оборонці, вдвічі завищуючи вартість продукції для українських військових, посилає полк “Азов”, обіцяє ви*бати Валерія Залужного та принижує український народ.

Мережею почали розлітатись скандальні плівки екснардепа Сергія Пашинського, у яких він розказує, як треба заробляти на оборонці, вдвічі завищуючи вартість продукції для українських військових, посилає полк "Азов" та обіцяє ви*бати Валерія Залужного. Джерела УНН підтверджують автентичність телефонних розмов.

записи, які зараз оприлюднені в ТГ-каналах і які я надсилаю нижче - є автентичними, а голоси - оригінальними

- зазначили джерела УНН у правоохоронних органах.

Деталі

Як розповіли УНН джерела в правоохоронних органах, записи, які зараз оприлюднені в Telegram-каналах - є автентичними, а голоси - оригінальними. Наші джерела надали записи розмов Пашинського зі своїм найближчим оточенням.

І якщо в офіційних інтерв'ю екснардеп ліпить образ патріота, який допомагає армії, то серед своєї команди він поводиться зовсім інакше – матюкає захисників України та погрожує "ви*бати" Валерія Залужного. 

 - зазначають джерела.

Також Пашинський у розмовах розповідає, що "хай полк "Азов" йде на х*й, а також каже, що, коли це чмо Білецький (командир 3 штурмової бригади - ред.) кров’ю підпише контракт, тоді ми будемо жити довго та щасливо, а зараз хай на х*й йдуть разом зі своїм Фоменко та Третьою штурмовою бригадою".

Також Пашинський обговорює, як треба заробляти на оборонці, завищуючи вдвічі вартість продукції для українських військових.

Вишенька на торті – Пашинський вважає український народ "*баним". Дуже патріотично, погодьтеся. 

 - додає джерело.

Нагадаємо

Раніше мережею почали розлітатись скандальні плівки Пашинського, яких немає у звіті НАБУ. Там у телефонних розмовах ексдепутат розказує, як треба заробляти на оборонці, вдвічі завищуючи вартість продукції для українських військових. Крім того, він обіцяє "прочистити" мізки Залужному і лайливо називає український народ.

В НАБУ розповіли деталі провадження екснардепа Сергія Пашинського, та обґрунтували обрання йому запобіжного заходу із можливістю внесення застави у баснословні 272, 52 млн гривень.