zamist-kostina-ta-sovgiri-tsvk-viznala-narodnimi-deputatami-dvokh-slug-narodu

Замість Костіна та Совгирі: ЦВК визнала народними депутатами двох "Слуг народу"

 • 112584 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала обраними народними депутатами Артема Михайлюка та Олександра Васюка. Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook ЦВК.

Деталі

Наголошується, що 27 липня Комісія отримала Постанови ВР про дострокове припинення повноважень Андрія Костіна та Ольги Совгирі. Вони написали заяви про складення депутатських повноважень.

"Тож обраними народними депутатами Комісія визнала наступних у списку Артема Михайлюка та Олександра Івасюка (на позачергових виборах 21 липня 2019 були під #142 та #143 відповідно у виборчому списку партії "Слуга народу")", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Комітет Верховної Ради з правової політики очолював "Слуга народу" Андрій Костін. Однак, 27 липня народні депутати проголосували за його призначення Генеральним прокурором України. 28 липня Президент підписав відповідний указ.

Парламент призначив представницю Верховної Ради у Конституційному суді, народну депутатку від "Слуги Народу" Ольгу Совгирю суддею Конституційного суду України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві знову лунають вибухи

     • 167253 переглядiв

    США схвалили продаж ракет системи ППО THAAD в ОАЕ

     • 517642 переглядiв