zaluzhnyi-zustrivsia-z-komandyramy-bryhad-yaki-trymaiut-oboronu-na-kupiansku-napriamku

Залужний зустрівся з командирами бригад, які тримають оборону на Куп'янську напрямку

 • 32316 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Залужний зустрівся з командирами бригад у Куп'янську, які протидіють активному наступу ворога та планують оперативні кроки.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний розповів, що під час зустрічі з військовими у смузі відповідальності ОСУВ "Хортиця" зустрівся з командирами бригад, які працюють на Куп’янському напрямку. Про це пише УНН.

Деталі 

Впродовж кількох днів працювали у смузі відповідальності ОСУВ "Хортиця". Лінія фронту залишається активною. Окупанти намагаються наступати на усіх напрямках

- розповів Залужний. 

Він також підкреслив, що попри тиск наші воїни відбивають ворожі атаки та завдають значних втрат противнику у живій силі та техніці.

Провели продуктивну роботу із командирами бригад, які виконують завдання на Куп’янському напрямку. Визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки, спроможностей, а також ухвалили рішення для забезпечення першочергових потреб підрозділів 

- резюмував Головнокомандувач Збройних Сил України

Він також подякував українським військовим, які тримають оборону у надскладних умовах.

Доповнення 

Раніше УНН повідомляв, що міністр оборони Рустем Умєров разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним і начальником Генерального штабу генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою відвідали позиції Сил оборони в районі Куп’янська.

Нагадаємо

Начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо заявив, що ворог немає успіхів на Куп'янському напрямку, а Сили оборони знаходяться в активній обороні.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф тримає в полоні 25 журналістів - Юрчишин

     • 24177 переглядiв