yermak-pidtverdiv-scho-zelenskiy-poyide-na-samit-g7-de-zustrinetsya-z-baydenom

Єрмак підтвердив, що Зеленський поїде на саміт G7, де зустрінеться з Байденом

 • 647730 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський поїде на саміт G7 у Японії, де планує провести зустріч з президентом США Джо Байденом. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Офісу Президента Андрій Єрмак, передає УНН.

Цитата

"Повідомлення президента Байдена (щодо підтримки Вашингтоном зусиль союзників й партнерів щодо навчання українських пілотів на винищувачах четвертого покоління, включаючи F-16 - ред.), з яким президент буде зустрічатися найближчими днями, і я думаю, що в деталях буде проговорювати не лише ці питання, але й багато інших питань", - сказав Єрмак.

Деталі

У керівника Офісу Президента також запитали, чи може він підтвердити той факт, що Зеленський таки особисто відвідає саміт G7 у Японії.

На що він відповів: "Так, я можу це підтвердити".

Доповнення

Минулої доби японські ЗМІ з посиланням на Уряд країни повідомили, що Зеленський візьме участь у саміті "Групи семи" у Хіросімі онлайн.

Також пресслужба Апарату РНБО України підтвердила, що Президент візьме участь у саміті країн "Групи семи" (G7) в Японії в онлайн-режимі.

Секретар РНБО Олексій Данілов зауважив, що Зеленський "буде присутній" на саміті G7, що розцінили як підтвердження його особистої участі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти за добу завдали близько 90 ударів по Україні

     • 493890 переглядiв

    Байден підтримав навчання українських пілотів на F-16

     • 772979 переглядiв