yermak-obhovoryv-z-nimetskoiu-delehatsiieiu-provedennia-konferentsii-z-vidnovlennia-ukrainy

Єрмак обговорив з німецькою делегацією проведення Конференції з відновлення України

 • 40602 переглядiв

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з німецькою делегацією, щоб обговорити підготовку до червневої Конференції з питань відновлення України в Берліні та створення спільних оборонних виробництв.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з німецькою делегацією, а саме — з державним секретарем МЗС Німеччини Томасом Баґґером та держсекретарем Міністерства економічного співробітництва та розвитку Йохеном Фласбартом. Про це повідомили в офісі президента, передає УНН.

Деталі

Андрій Єрмак відзначив високий рівень співпраці між Україною та Німеччиною й висловив щиру подяку Федеральному канцлеру Олафу Шольцу, Президенту Франку Вальтеру Штайнмаєру та всьому німецькому народу за потужну всебічну допомогу Україні в протидії повномасштабній російській агресії.

Важливою темою обговорення стала підготовка до Конференції з відновлення України, що має відбутися в Берліні в червні. Єрмак подякував Німеччині за співорганізацію цього заходу та акцентував, що за його підсумками мають бути досягнуті конкретні результати.

Сподіваємося, що Німеччина покаже гарний приклад іншим міжнародним партнерам і продемонструє лідерство у відновленні України

наголосив Андрій Єрмак.

Окремо було обговорено питання створення спільних оборонних виробництв.

Популярні

Новини по темі

У Сумах патрульний на чергуванні став асистентом акушера

 • 38552 переглядiв