vyzvolialy-vid-ukrainskykh-natsystiv-na-khersonshchyni-okupanty-provely-vlashtuvaly-ditiam-propahandystske-antyterorystychne-navchannia

Визволяли від "українських нацистів": на Херсонщині окупанти влаштували дітям пропагандистське "антитерористичне навчання"

 • 17888 переглядiв

На Херсонщині окупанти провели "антитерористичне навчання" для українських дітей без попередження батьків. За сценарієм, дітей нібито захопили "українські нацисти", а росіяни їх "визволяли".

На тимчасово окупованих територіях бойовики росгвардії провели "антитерористичне навчання" для українських дітей, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі

Як повідомляє Спротив, за легендою дітей захопили "українську нацисти". Таким чином окупанти моделювали свідомість маленьких дітей в систему, де українці вороги, а росіяни визволителі.

Загарбники на окупованих територіях будуть організовувати практику студентів у майстернях зс рф - Спротив30.08.24, 14:37

"Навчання" відбулось в одній зі захоплених шкіл Херсонщини без попередження для батьків. Таким чином відмовитись від участі змоги не було.

Це все ж частиною політики кремля щодо знищення самоідентифікації української нації і є ознакою геноциду", - зазначено у повідомленні.

У Центрі національного спротиву закликали повідомляти про всіх дотичних до цього злочину.

росіяни хочуть ввести в навчальну програму на окупованих територіях вивчення віршів про "сво" - Спротив29.08.24, 16:43

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві сапери вилучили уламки російської крилатої ракети Х-101

     • 23211 переглядiв

    CNN: США арештували літак президента Венесуели Мадуро

     • 11334 переглядiв