vtraty-zs-rf-mozhut-stanovyty-20-000-osib-shchomisiatsia-v-isw-proanalizuvaly-zaiavu-prezydenta-rosii

Втрати зс рф можуть становити 20 000 осіб щомісяця: в ISW проаналізували заяву президента росії

 • 18009 переглядiв

Згідно з аналізом Інституту вивчення війни, заява володимира путіна від 5 червня може свідчити про те, що російські війська щомісяця несуть близько 20 000 втрат в боях на території України, в тому числі близько 5 000 убитими і 15 000 пораненими.

В Інституті вивчення війни (ISW) проаналізували висловлений володимиром путіним рівень втрат зс рф на підставі слів президента рф 5 червня. Про це пише УНН, посилаючись  на звіт ISW.

Деталі

Військові аналітики вказують, що президент Російської Федерації ймовірно ненавмисно вказав 5 червня, що 5000 військових ЗС рф гинуть у боях щомісяця в Україні. З одного боку немає очевидного підтвердження, однак якщо відштовхуватися від викладеної керівником кремля цифри, російські сили, можливо, несуть близько 20 000 щомісячних втрат у боях на території України, - висновок зроблений на підставі стандартного співвідношення поранених до вбитих втрат три до одного.

Приблизно 5000 військових ЗС рф, російські сили несуть втрати співвідношення поранених до вбитих втрат три до одного. ЗС РФ несуть близько 20 000 щомісячних втрат на Україні, що, якщо бути точним, буде приблизно дорівнює або трохи менше кількості нових військовослужбовців, які, як повідомляється, Росія генерує щомісяця.

- уточнюють в Інституті вивчення війни.

Средние потери рф в мае составили более 1,2 тыс. солдат, что является самым высоким показателем с начала войны - британская разведка31.05.2024, 13:36

Популярні

Новини по темі

Чверть мільйона ВПО обрали для проживання Одещину - Кіпер

 • 24036 переглядiв