vorozha-ataka-na-khmelnichchinu-v-likarni-perebuvaye-20-lyudey

Ворожа атака на Хмельниччину: в лікарні перебуває 20 людей

 • 345103 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У Славутській громаді на Хмельниччині 22 заклади освіти зазнали пошкоджень через нічну атаку з боку рф. У медазакладах, наразі перебувають 20 постраждалих із різними ступенями ушкоджень. Є — важкі випадки. Про це в ефірі Суспільне. Спротив розповів міський голова Славути Василь Сидор, передає УНН.

Цитата

"Місто Славута — мирне місто, в нас немає військових частин, але в 4 годині ночі ми попали під бомбардування і дуже багато шкоди нанесено: пошкоджені школи, садочки, інші об'єкти критичної інфраструктури. Наразі працюють усі служби щодо максимального усунення пошкоджень, які є на території міста та ближніх сіл", — розповів Сидор.

За його словами, станом на 9:00, до медзакладів у громаді із різними ступень ушкоджень звернулося 20 людей.

"Сьогодні, 20 людей у лікарні перебувають, медики надають їм допомогу. Будемо надіятися на покращення. У всіх — різні ступені ураження", — сказав міський голова.

Також, за його словами у Славуті наразі немає жодного закладу освіти, якого б не зачепила вибухова хвиля цієї ночі.

"Всі заклади освіти, у нас їх 22, всі без виключення мають руйнування. І ще багато інших об'єктів: котельні, будівлі іншого призначення", — додав він.

Доповнення

Міський голова Славути Василь Сидор повідомляв про наявність пошкоджень та постраждалих на території Славутської громади через ворожу атаку.

Так, російські війська атакували Хмельницьку область четверту ніч поспіль.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа атака на Хмельниччину: в лікарні перебуває 20 людей

     • 345103 переглядiв

    Ворог вранці завдав авіаудар по Бериславу, є жертва

     • 93750 переглядiв