vorog-protyagom-dobi-zavdav-29-aviatsiynikh-udariv-po-ukrayini-genshtab

Ворог протягом доби завдав 29 авіаційних ударів по Україні - Генштаб

 • 901614 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Російські окупанти протягом доби завдали 29 авіаційних ударів та здійснили близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише УНН.

Цитата

«Ворог завдав 29 авіаційних ударів та здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, житлові будинки, іншу цивільну та адміністративну інфраструктуру», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що протягом доби російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши 16 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та 4 іранських ударних БпЛА “Shahed” по об’єктах критичної інфраструктури на Харківщині та житлових будинках у Кривому Розі.

«Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 крилатих ракет та один ударний дрон», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У Кривому Розі армія рф у ніч на 13 червня поцілила в житлову пʼятиповерхівку та інші об'єкти. Внаслідок ракетного удару російських військ загинули 11 людей, 28 поранених.

60 людей залишились без житла внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    путін заявив, що у рф немає необхідності в новій мобілізації

     • 1047858 переглядiв

    В Україні не виявлено випадків холери – МОЗ

     • 1237021 переглядiв