vnaslidok-vechirnoi-ataky-vorozhykh-droniv-na-kharkiv-ye-vluchannia-po-terytorii-promobiekta-ova

Внаслідок вечірньої атаки ворожих дронів на Харків є влучання по території промоб’єкта - ОВА

 • 31590 переглядiв

Через атаку ворожих безпілотників на цивільний промисловий об'єкт у Харкові ніхто не постраждав.

У Харкові ввечері 31 січня два ворожих безпілотники влучили по території цивільного промислового об’єкта в Основ’янському районі. Обійшлось без постраждалих. Загалом, минулої доби російські війська обстріляли 20 населених пунктів Харківщини. Про це у четвер повідомив голова ОВА Олег Синєгубов, пише УНН

О 23:15 окупанти вдарили 4-ма БПЛА типу Шахед-136 по м.Харків, зафіксовані влучання 2-х безпілотників по території цивільного промислового об’єкту в Основ’янському районі. Постраждалих немає. Два ворожі БПЛА збили сили ППО

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі 

Загалом, за словами Синєгубова, артилерійських та мінометних обстрілів ворога 31 січня зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Окіп Богодухівського району, Лук'янці Харківьского району, Вовчанськ  Чугуївського району, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Піщане Куп'янського району та ін. 

Авіаційних - Великий Бурлик, Колодязне, Кислівка, Синьківка. 

О 23:32 у с. Новоосинове Куп’янського району окупанти завдали артударів, горіла господарча споруда.

О 21:56 у смт Великий Бурлук Куп’янського району окупанти вдарили двома КАБами по центральній районній лікарні. Пошкоджено фасад, дах та вікна ЦРЛ. Евакуйовано 38 осіб, з них 5 працівників ЦРЛ. Персонал та пацієнти лікарні встигли зреагувати на сигнал повітряної тривоги, вказав голова ОВА. 

Також він зазначив, що ті, кому дозволено за показаннями медиків,  перебуватимуть на лікуванні амбулаторно з додатковим медичним обстеженням та наглядом.

Крім того, о 16:35 у смт Великий Бурлук внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено скління, фасад нежитлових приміщень та частково зруйновано неексплуатоване складське приміщення.

Об 11:00 відбувся ворожий обстріл у с. Рясне Богодухівського району. Пошкоджено приватні будинки, складське приміщення, могили на місцевому цвинтарі.

О 12:00 у с. Вільча Чугуївського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок.

росіяни за добу вдарили майже 170 разів по Запорізькій області, атакували 58 дронами 01.02.24, 08:37

Популярні

Новини по темі