viiska-rf-atakuvaly-dnipropetrovshchynu-dronamy-ta-artyleriiu-poshkodzheni-hazohony

Війська рф атакували Дніпропетровщину дронами та артилерію: пошкоджені газогони

 • 50279 переглядiв

Російські війська атакували Дніпропетровську область із застосуванням артилерії і безпілотників-камікадзе, викликавши пожежі і пошкодивши будівлі та інфраструктуру, але обійшлося без жертв.

Протягом доби, 25 червня, війська рф атакували Дніпропетровщину артилерією та дронами-камікадзе. Внаслідок обстрілів постраждалих немає, проте в регіоні сталась пожежа, яку вже ліквідували. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі 

За словами Лисака, протягом дня ворог бив по Нікопольщині дронами-камікадзе і артилерією. Від ударів здригалися райцентр, Покровська, Марганецька та Мирівська громади.

Понівечені 2 господарські споруди. Ще одна – знищена. Там виникла пожежа, вогонь рятувальники загасили. Пошкоджені 4 приватні будинки, гараж, вантажівка, лінії електропередач та газогони. Цілив агресор і по інфраструктурі

- розповів голова ОВА. 

Попередньо, потерпілих внаслідок обстрілу немає. 

Нагадаємо

У вівторок, 25 червня, окупаційні війська рф завдали авіаудар по селу Бобрівка Вільхівської громади Харківського району. Внаслідок атаки постраждало щонайменше четверо людей.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

Україна розпочала переговори про вступ до ЄС - Зеленський

 • 23405 переглядiв