ukenru
vibori-u-moldovi-fiksuyut-vipadki-pidvezennya-vibortsiv-z-pridnistrovya

Вибори у Молдові: фіксують випадки підвезення виборців з Придністров'я

 • 14597 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. У день президентських виборів в Молдові, 1 листопада, жителів Придністров'я організовано підвозять на дільниці. Про це повідомляє Point.md, передає УНН.

“У Резині жителів Придністров’я організовано підвозять на дільниці. Кілька невеликих автомобілів і мікроавтобус. Цей транспортний засіб не було рейсовим. На дільниці в Гура Бикулуй також помічений організований підвіз виборців. Машини з придністровськими номерами привозять людей в село Сенетеука”, - йдеться в повідомленні.

За даними видання Nokta.md, контрольно-пропускний пункт "Бендери - Варниця" заблокований. Кілька автомобілів перекрили дорогу. На місці перебуває поліція.

Раніше повідомлялося, що чоловік розпилив сльозогінний газ біля виборчої дільниці у Варниці.

Додамо, у травні 2019 року стало відомо, що самопроголошена "ПМР" відмовилась від територіальних претензій на молдовське село Варниця.

Як повідомляв УНН, в Молдові 1 листопада відбуваються вибори президента. За даними ЦВК, до 12:00 проголосували 455 143 громадян, що становить 16,20% від загальної кількості виборців. Найбільш активні виборці - це люди у віці від 56-70 років (41,87%).

Українські Національні Новини

Новини Світу