vazhkoporanenu-vnaslidok-ataky-rf-zhytelku-odeshchyny-evakuiovano-v-avstriiu-kiper

Важкопоранену внаслідок атаки рф жительку Одещини евакуйовано в Австрію - Кіпер

 • 25503 переглядiв

29-річна жінка з Одеської області була серйозно поранена в результаті російського ракетного обстрілу 4 червня і 21 червня була евакуйована літаком до Австрії для подальшого лікування.

Жительку Одещини, яка була важко поранена внаслідок російської ракетної атаки на початку червня, сьогодні, 21 червня, рятувальною авіацією евакуйовано в Австрію. Про це повідомляє очільник Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер, передає УНН

Деталі

Кіпер нагадав, що 4 червня 29-річна Любов їхала в дитячу лікарню разом із своїм чоловіком та дочкою. У цей момент ворог здійснив атаку на Одеську область.

"Шматки ракети зачепили автівку родини. Дитина дивом не постраждала, чоловік отримав осколкове поранення плеча.

Жінка постраждала найбільше: отримала тяжкі поранення черевної порожнини, перелом стегна. Незважаючи на свою травму та аварійний стан автомобіля, чоловік самотужки зміг доїхати до лікарні. Наші медики надали всім невідкладну допомогу і встигли врятувати Любов.

Тепер постраждала продовжуватиме лікування у клініці Зальцбургу", - пише Кіпер.

Він подякував медикам, австрійській стороні, керівництву аеропорту Кишинів, мужньому чоловіку, який попри все оперативно доставив жінку в лікарню та всім, хто доклав зусиль до порятунку українки.

"Наші люди неймовірні! Бажаю Любові якнайшвидшого одужання", - резюмував він

Популярні

Новини по темі

Євро-2024: Україна з рахунком 2:1 перемогла Словаччину

 • 15001 переглядiв