ukenru
v-uyefa-rozglyanuli-mozhlivist-perenosu-matchiv-ligi-chempioniv-na-vikhidni

В УЄФА розглянули можливість переносу матчів Ліги чемпіонів на вихідні

 • 10306 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. УЄФА може піти на інноваційний крок та перенести проведення матчів Ліги чемпіонів на вихідні у зв'язку із планами створення топ-команд континенту Суперліги, повідомляє УНН з посиланням на іспанське видання AS.

В знак протесту проти створення Суперліги організація готова внести значні зміни в розклад матчів під її егідою, головним з яких буде перенесення ігор Ліги чемпіонів на вихідні дні. При цьому в будні дні будуть проводитися зустрічі збірних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард "Тотенхема" завоював звання найкращого футболіста туру Ліги чемпіонів

Проте провідні ліги незадоволені планами УЄФА. Керівництва топових чемпіонатів Європи – іспанської Прімери, АПЛ, італійської Серії А, німецької Бундесліги вже підписали спеціальну угоду про відмову щодо погодження під новий розклад турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон світу Пірло назвав фаворитів на титул переможця Ліги чемпіонів

Варто відзначити, що за попередньою інформацією лідери європейського футболу розглядають можливість створення Суперліги – закритого турніру для 16 клубів. У так званій європейській Суперлізі 11 команд-засновників будуть захищені від вильоту – "Реал", "Барселона", "Манчестер Юнайтед", "Челсі", "Арсенал", "Манчестер Сіті", "Ліверпуль", "ПСЖ", "Ювентус", "Мілан" і "Баварія". На правах гостей, які не будуть застраховані від вильоту, будуть "Атлетіко", "Борусія" Дортмунд, "Марсель", "Інтер" і "Рома".

Українські Національні Новини

Спорт