v-popytke-otravit-rossiyskikh-lyotchikom-obvinyayut-ukraintsa-smi

У спробі отруїти російських льотчиком звинувачують українця — ЗМІ

 • 272030 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. У ймовірній спробі отруєння випускників армавірського льотного училища в Ставрополі звинувачують українця. За даними російських ЗМІ звинувачення повісили на Єгора Семенова з Мелітополя. Його заарештували на 15 діб, передає УНН.

Деталі

За даними російських ЗМІ затримано 32-річного Єгора Семенова. Він електромонтажник, який останні шість років живе і працює в Хімках (підмосков'я — ред.). Однак, народився він і виріс в українському Мелітополі. Одружений з росіянкою, та має в шлюбі 5-річну доньку.

Днями він сказав дружині, що поїхав до Ставрополя у відрядження. Але на зворотному шляху його затримали під час вильоту з аеропорту. Йому інкримінують “Дрібне хуліганство”.

За версією слідства саме Семенов нібито привіз отруєний торт пілотам, а одразу після доставки спробував полетіти з аеропорту Ставрополя, де його і затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог проводить фільтрацію серед дітей у Запорізькій області — мер Мелітополя

Нагадаємо

Раніше УНН писав, що 22 жовтня військовим льотчикам рф подарували на випускний величезний отруєний торт і алкоголь. За даними російських ЗМІ таким чином нібито намагалися отруїти випускників Армавірського військового авіаційного училища.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Тирасполь почав встановлювати паркан між Варницею і Бендерами

     • 323714 переглядiв

    Зеленський зідзвонився із принцом Саудівської Аравії: деталі

     • 177449 переглядiв