v-okupovanomu-krymu-rosiiski-sylovyky-provely-obshuk-u-zastupnyka-holovy-tsvk-kurultaiu

В окупованому Криму російські силовики провели обшук у заступника голови ЦВК Курултаю

 • 22617 переглядiв

В окупованому Криму російські силовики провели незаконний обшук у помешканні Назіма Маметова, заступника голови ЦВК Курултаю кримськотатарського народу.

В окупованому Криму російські силовики провели незаконні обшуки у заступника голови ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Назима Меметова. Про це повідомляє "Крим. Реалії", передає УНН.

Деталі 

Маметов розповів, що обшук розпочався о 6:00 за місцевим часом і тривав близько чотирьох годин.

За його словами, один із силовиків, який представився співробітником російського Кримінального розшуку, повідомив, що обшук проводиться згідно з ухвалою Київського районного суду міста Сімферополя у справі про незаконний обіг зброї.

За результатами обшуку російські силовики вилучили мобільний телефон та ноутбук. При цьому жодних звинувачень чи підозр висунуто не було.

Голова Меджлісу закликав іноземні парламенти визнати геноцидом депортацію кримських татар24.10.23, 12:36 • [views_110160]

Доповнення 

Сам Маметов вважає це планомірним тиском на всіх кримських татар, які так чи інакше не згодні з подіями, що відбуваються в окупованому росією Криму.

Зазначається, що наразі російські силовики офіційно не коментували ситуацію.

Нагадаємо

Голова правління Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник заявила, що росія утримує в тимчасово окупованому Криму сотні українців у статусі інкомунікадо, тобто яких рф не підтверджує, що утримує.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Харків забрала життя вже шести людей

     • 29226 переглядiв