ukenru
v-odeskiy-oblasti-perekinulasya-marshrutka-z-lyudmi-ye-travmovani

В Одеській області перекинулася маршрутка з людьми, є травмовані

 • 264551 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. У вівторок вранці, 21 червня, в Одеській області маршрутка з пасажирами, яка слідувала рейсом "Рені - Одеса", перекинулася на бік. У салоні перебували 13 осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Деталі

Як зазначається, дорожньо-транспортна пригода сталася близько сьомої ранку біля села Миколаївка-Новоросійська.
За попередньою інформацією, під час руху у маршрутного таксі під керуванням 54-річного чоловіка лопнули два колеса, від чого транспортний засіб перекинувся на бік. 

Цитата

"В салоні перебувало 13 пасажирів та водій. В результаті ДТП одна жінка отримала перелом ключиці та ребер, ще п’ять відбулися саднами. На місці аварії працювали співробітники територіального відділу поліції", - ідеться в повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо 

З 1 січня до 31 травня 2022 року на території Київщини трапились 3084 автопригоди, з них 325 - із потерпілими. Травми отримали 388 громадян, 55 людей загинули.

На автодорозі Київ-Чоп у Рівненській області сталася смертельна ДТП, попередньо встановлено, що загинув військовослужбовець, іще одного госпіталізували. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП