urazhenykh-vorozhykh-litakiv-mohlo-buty-dva-yusov-pro-ataku-na-aerodrom-rf

Уражених ворожих літаків могло бути два - Юсов про атаку на аеродром рф

 • 26464 переглядiв

Україна провела успішну спецоперацію на аеродромі ахтубінськ в астраханській області росії, потенційно уразивши два винищувачі Су-57.

Внаслідок спецоперації України на аеродромі  "ахтубінск" в астраханській області рф могли бути уражені, не один літак Су-57, а два. Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону у неділю, передає УНН.

"Насамперед ми констатуємо сам факт ураження. Головне управління розвідки не коментує засоби ураження, як власне і те, що це була за операція і чия….. Інформація уточнюється. Справді  дуже добрі новини для України. Це перше бойове ураження цього "надсучасного" літака, який росія позіциію як літак 5-го покоління, втім у багатьох в світі щодо цього є сумніви", - повідомив Юсов.

Він також вказав, що є дані, які досі продовжують уточнюватися.

Є попередня інформація про те, що уражених літаків Су-57 могло бути два

– заявив Юсов.

Він додав, що також є інформація про безповоротні втрати та поранених серед особового складу окупантів.

"Безумовно, ці інциденти на летовищах, які ворог використовує у війні проти нашої країни, а Су-57 завдає ракетних ударів саме по цивільних об'єктах, такі інциденти, вочевидь, будуть тривати", - наголосив Юсов.

Раніше УНН повідомляв, що 8 червня Україна вперше в історії вразила Су-57 на території аеродрому "ахтубінск" в астраханській області рф, який розташований за 589 кілометрів від лінії фронту.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Спочатку буде, як мінімум ланка F-16 - начальник авіації

     • 53473 переглядiв

    У Харкові пролунала серія вибухів - ЗМІ

     • 102139 переглядiв