ukrayinskim-pilotam-ne-potribno-bude-perenavchatis-z-nulya-dlya-upravlinnya-f-16-ignat

Українським пілотам не потрібно буде "перенавчатись з нуля" для управління F-16 - Ігнат

 • 731300 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Українським пілотам, котрі невдовзі будуть проходити підготовку на американських винищувачах F-16, не потрібно буде "перенавчатись з нуля", повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, пише УНН.

Деталі

Речник Повітряних сил ЗСУ заявив, що особисто спілкується з пілотами, які потраплять до першого потоку навчань й вони переконують його у тому, що зможуть опанувати винищувачі максимально швидко.

"Нашим пілотам не потрібно перенавчатися з нуля на новий тип авіаційної техніки. Саме пілотування вони освоять швидко, треба просто збагнути, як це працює, перейти зі старої радянської техніки на автоматизовану техніку, тут треба перебудувати психологію", — розповів речник Повітряних сил ЗСУ.

Доповнення

Президент США Джо Байден заявив, що Сполучені Штати спільно з партнерами будуть працювати, щоб розпочати навчання українських пілотів на американських винищувачах F-16.

Коаліцію з підготовки українських пілотів на F-16 очолять Нідерланди й Данія.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький також заявив про намір країни навчати українських пілотів на винищувачах F-16. Польща вже склала графік таких тренувань.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі