ukrayina-mozhe-i-maye-provesti-yevrobachennya-2023-dzhonson

Україна може і має провести Євробачення-2023 – Джонсон

 • 297652 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Україна може і має провести Євробачення-2023. Про це повідомляє Тhe Guardian, передає УНН.

Цитата

“Звичайно, я б хотів, щоб це було в нашій країні, але факт у тому, що вони виграли, і вони заслуговують на це, і я вірю, що вони можуть це отримати, і я вважаю, що вони повинні це мати”, — сказав Джонсон.

Деталі

Він вважає, що Київ чи будь-яке інше безпечне українське місто було би фантастичним місцем для проведення Євробачення-2023.

“До нього ще рік, все буде добре до того часу, коли пройде конкурс пісні „Євробачення“, і я сподіваюся, що українці це зрозуміють”, — додав Джонсон.

Доповнення

Європейський мовний союз вирішив, що Україна не зможе прийняти Євробачення-2023. Організатори пісенного конкурсу планують домовлятися про проведення з Великою Британією, яка посіла друге місце.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що Україна не згодна з рішенням Європейського мовного союзу (EBU) провести Євробачення-2023 у іншій країні та вимагає додаткових переговорів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна може і має провести Євробачення-2023 – Джонсон

     • 297652 переглядiв

    В Україні деокуповано вже 1023 населених пункти - ОП

     • 120347 переглядiв

    На Донеччині збили ворожий Су-25: показали відео з пілотом

     • 213733 переглядiв

    СБУ повідомила про підозру одному з керівників russia today

     • 90483 переглядiв