ukrainskyi-biznes-maie-otrymaty-dodatkovi-harantii-zakhystu-kostin

Український бізнес має отримати додаткові гарантії захисту - Костін

 • 53071 переглядiв

Генеральний прокурор Андрій Костін заявив, що стандарти захисту інвестицій під час досудового розслідування стануть обов'язковими для прокурорів і допоможуть гарантувати захист чесного українського бізнесу.

Генеральний прокурор Андрій Костін заявив, що стандарти діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування стануть обов’язковими для виконання та будуть імплементовані в щоденну роботу. Доброчесний український бізнес має отримати додаткові гарантії захисту, заявив Костін під час виступу на форумі "Зроблено в Україні", передає УНН.

Стандарти діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування стануть обов’язковими для виконання та будуть імплементовані в щоденну роботу прокурорів вже найближчим часом. Їхні положення були оновлені Департаментом захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора спільно з представниками бізнес-асоціацій, Ради бізнес-омбудсмена та міжнародних партнерів. 

 - сказав Костін.

Деталі

Він додав, що недотримання цих стандартів стануть підставами для цілого ряду як процесуальних, так і кадрових рішень.

Маємо викорінити ганебні практики, коли правоохоронці зловживають повноваженнями та тиснуть на бізнес задля власного збагачення. Завдяки роботі Департаменту захисту інвестицій у понад 120 випадках відновлено справедливість для бізнесу, який піддавався необгрунтованому тиску.

 - додав генпрокурор.

Окрім того, Костін наголосив, що основна мета - гарантувати відкритий діалог та забезпечити всебічний захист прав чесного бізнесу, який в умовах воєнного часу робить неоціненний внесок в економічний розвиток України.

Нагадаємо

Форум "Зроблено в Україні" має на меті підтримати український бізнес та розвивати економіку країни шляхом запуску нової платформи для співпраці та програми кешбеку для вітчизняних товарів.

Популярні

Новини по темі

армія рф обстріляла Сумщину: загинув 68-річний чоловік

 • 31651 переглядiв