ukraina-ta-virmeniia-obhovoryly-shliakhy-aktyvizatsii-politychnoho-dialohu

Україна та Вірменія обговорили шляхи активізації політичного діалогу

 • 47825 переглядiв

Україна та Вірменія обговорили актуальні питання двосторонніх відносин, зокрема шляхи активізації політичного діалогу. Про це УНН повідомляє з посиланням на МЗС України.

Україна та Вірменія провели політичні консультації. Консультації відбулися за участю заступника глави МЗС України Євгена Перебийноса та заступника глави МЗС Вірменії Мнацакана Сафаряна

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що вірменську сторону детально поінформовано про російську збройну агресію проти України, а також про підсумки Глобального саміту миру в Швейцарії.

Сторони обговорили актуальні питання двосторонніх відносин, зокрема шляхи активізації політичного діалогу. У цьому контексті співрозмовники відзначили важливість подальшого розвитку контактів на всіх рівнях, а також необхідність реалізації спільних проєктів. Відбувся також обмін думками з питань регіональної безпеки

- інформує МЗС.

Перебийніс поінформував вірменську делегацію про сучасний стан європейської інтеграції України та наголосив на готовності обмінятися досвідом з Вірменією у цій сфері.

В повідомленні зазначається, що сторони також обговорили питання щодо взаємодії у рамках міжнародних організацій та визначили пріоритетні напрями співпраці на міжнародній арені.

Доповнення

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч з секретарем Ради безпеки Вірменії Арменом Григоряном.

Секретар Ради безпеки Вірменії візьме участь у мирному саміті в Швейцарії15.06.24, 13:25

Популярні

Новини по темі

Російські війська атакують Херсон, у місті чути вибухи

 • 23284 переглядiв

Німеччина не позбавлятиме біженців з України соцдопомоги

 • 22630 переглядiв