ukraina-predmetno-pidhotuvalas-do-novoho-ramshtainu-zelenskyi

Україна предметно підготувалась до нового "Рамштайну" - Зеленський

 • 18952 переглядiв

Президент України повідомив про підготовку до нового засідання "Рамштайну". Зеленський наголосив на важливості швидкої реалізації домовленостей з партнерами для досягнення цінних результатів.

Україна вже предметно підготувалась до нового засідання "Рамштайну", яке відбудеться незабаром. Про це під час відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

"Предметно вже підготувались до нового засідання "Рамштайну", яке відбудеться незабаром. І все, про що ми домовляємось із партнерами, потребує максимально оперативної реалізації", - зазначив Президент.

За його словами, "коли рішення швидкі, росія не встигає адаптуватись, і ми досягаємо особливо цінних результатів".

Зеленський приїде на засідання "Рамштайну" у Німеччині – Spiegel05.09.24, 10:02

"Це стосується і захисту наших міст і громад від ударів, і підтримки наших воїнів на фронті, і стійкості нашої держави, наших людей. Та й загалом – стійкості світу, який хоче й надалі жити за правилами, за міжнародним правом, а не в залежності від божевілля тих чи інших "путіних", - додоав Глава держави.

Додамо

Крім того Зеленський подякував за чітке рішення Румунії щодо системи Patriot для України.

"... ми розраховуємо, що партнери реалізують повний пакет рішень щодо ППО та іншої допомоги Україні – це саме той пакет, який був ухвалений на саміті НАТО у Вашингтоні, що відбувся в липні. Зараз міністр оборони України провів низку зустрічей у Франції, Британії, Німеччині. Ми постійно говоримо з американськими партнерами. Дуже цінуємо нашу співпрацю з Італією", - резюмував він.

Рамштайн-24: Пентагон підтвердив засідання 6 вересня04.09.24, 08:41

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі