ukraina-hotuie-dyplomatychni-vidpovidi-na-sproby-rosii-poslabyty-samit-myru-zelenskyi

Україна готує дипломатичні відповіді на спроби росії послабити Саміт миру - Зеленський

 • 25273 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що Україна готує дипломатичні відповіді на спроби росії послабити майбутній Саміт миру, оскільки росія намагається чинити тиск і погрожувати різним державам.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готує дипломатичні відповіді на російські намагання послабити Саміт миру, передає УНН.

... готуємо наші дипломатичні відповіді на російські намагання послабити Саміт миру, який уже за два тижні розпочнеться. Зірвати Саміт росія вже не зможе, хоча й дуже старається це зробити. Тисне на лідерів, відверто погрожує різним державам дестабілізацією. І це – один із наслідків того, що світ дав державі-терористу забагато часу 

- сказав Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

Він зауважив, що зло вміє адаптуватися й зараз використовує свої ресурси, щоб розколоти світ і не дати примусити росію до миру.

"Але з нами вже зараз – майже сто держав і міжнародних організацій, які долучаються до глобальних зусиль, - резюмував він.

Готуємось до подальшої активності ворога: Зеленський заслухав доповіді Головкома, начальника Генштабу та міністра оборони29.05.24, 20:35

Популярні

Новини по темі

Група Нафтогаз на 10% збільшила видобуток газу

 • 61171 переглядiв

ЄС надав Україні 3 нові машини для розмінування

 • 20753 переглядiв

В Ісландії почалось нове виверження вулкана

 • 18958 переглядiв