ukenru
u-rosiyi-predstavlyat-v-oon-rezultati-rozsliduvannya-roboti-biolaboratoriy-v-ukrayini-zmi

Росія представить в ООН результати "розслідування" роботи біолабораторій в Україні - ЗМІ

 • 246091 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Дані про роботу біолабораторій в Україні будуть представлені в ООН, заявив ТАРС перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД, євразійській інтеграції та зв'язкам із співвітчизниками Віктор Водолацький. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Розслідування діяльності біолабораторій в Україні було ініційоване Слідчим комітетом рф.

Голова СК РФ Олександр Бастрикін заявив про порушення кримінальної справи за статтею про створення біологічної зброї масової ураження.

Водолацький зазначив, що у регіонах України, де фіксувалися масові спалахи туберкульозу та гепатиту, працюють слідчі. На його думку, матеріали розслідування варто було б надати і міжнародному трибуналу, який має бути створено щодо керівництва України, а також США, які фінансували біолабораторії.

На початку березня Міністерство оборони росії повідомляло, що результатом діяльності біолабораторій в Україні та американської програми "реформування" української системи охорони здоров'я стало некероване зростання захворюваності особливо небезпечними інфекціями.

Контекст

Речниця Білого дому Джен Псакі у Twitter повідомила, що США розглядає неправдиві заяви росії про розробку хімічної зброї в Україні за підтримки Сполучених Штатів Америки. Також вона додала, що у США також бачили, як китайські чиновники "повторюють ці теорії змови".

Нагадаємо

Російські фейки про біолабораторію в Україні можуть свідчити про підготовку до хімічної атаки - МВС.

Українські Національні Новини

Новини Світу