u-nebi-nad-ukrainoiu-vnochi-znyshchyly-usi-14-vorozhykh-shakhediv

У небі над Україною вночі знищили усі 14 ворожих "шахедів"

 • 27195 переглядiв

Сили ППО України збили 14 ударних безпілотників "шахед", запущених росією вночі. Протиповітряна оборона працювала у шести областях, також було перехоплено крилату ракету "Іскандер-К".

У небі над Україною вночі сили протиповітряної оборони знищили усі 14 ударних дронів типу Shahed, запущених російськими військами. Про це повідомляють Повітряні Сили, пише УНН.

Усі 14 шахедів збито розрахунками мобільних вогневих груп Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил. Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях,

- йдеться повідомленні.

Деталі

Також повідомляється, що у ніч на 17 серпня 2024 року російські війська завдали удару крилатою ракетою "Іскандер-К" по місту Суми (пуски із Воронезької області – рф.) та 14-ма ударними БпЛА типу "Shahed" із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ – рф.

Нагадаємо

Генштаб оновив дані про втрати ворога. За минулу добу російська армія втратила 1230 військових, 58 артилерійських систем, 5 танків та іншу техніку.

Популярні

Новини по темі

У небі над Україною вночі знищили усі 14 ворожих "шахедів"

 • 27195 переглядiв

росіяни вдарили по Сумах: вибиті вікна, горять автомобілі

 • 27312 переглядiв