ukenru
u-mintot-otrimali-plan-saydika

У МінТОТ отримали "план Сайдіка"

 • 11474 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб отримало розроблений спецпредставником голови ОБСЄ у ТКГ Мартіном Сайдіком так званий мирний план повернення окупованої частини Донбасу. Про це на брифінгу сказав міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш, передає УНН.

“Тепер ми його маємо ("план Сайдіка" - ред.). Загалом він налічує 19 сторінок. На ньому написано “для дискусії", тобто це є неофіційним документом”, - сказав Черниш.

Він також підкреслив, що розробниками документа стали Сайдік “як приватна особа, на мою думку, а також ще дві особи, з ТКГ”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер про "план Сайдіка": про заміну мінських угод не йдеться

Нагадаємо, на брифінгу 30 січня речник Генерального секретаря ООН Стефан Дюжаррік заявив, що вся інформація, яку має Організація Об’єднаних націй щодо нового плану мирного врегулювання конфлікту на Донбасі за участю ООН, запропонованого спецпредставником ОБСЄ в тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Мартіном Сайдіком, отримана з джерел масової інформації, а не від представників ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Політика