ukenru
u-minoboroni-rosiyi-zayavili-scho-skorotyat-boyovi-diyi-na-kiyivskomu-ta-chernigivskomu-napryamkakh

У Міноборони росії заявили, що скоротять бойові дії на київському та чернігівському напрямках

 • 222866 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Міністерстві оборони Російської Федерації заявили про те, що країна-агресор кардинально скоротить бойові дії на київському та чернігівському напрямках. Про це за підсумками переговорів між українською та російською делегаціями в Стамбулі заявив заступник глави Міноборони рф, передає УНН.

Цитата

"З урахуванням обговорених під час сьогоднішньої зустрічі принципів Міністерством оборони рф з метою підвищення взаємної довіри і створення необхідних умов для подальшого ведення переговорів і досягнення кінцевої мети узгодження підписання вищевказаного договору прийнято рішення кардинально, в рази, скоротити військову активність на київському і чернігівському напрямку", — повідомив Фомін журналістам.

Деталі

Він заявив, що це рішення пов'язане з тим, що переговори з підготовки договору про нейтралітет і без'ядерний статус України, а також про надання Україні гарантій безпеки переходять у практичну площину.

Додамо

У Стамбулі завершився перший день переговорів між Україною і рф.

Голова делегації, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Україна бачить серед гарантів безпеки держави-члени Ради Безпеки ООН і низку інших країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб ЗСУ: окремі підрозділи армії рф покинули території Київської та Чернігівської областей

Українські Національні Новини

Політика