u-mariupoli-fiksuiut-rukh-rosiiskykh-vantazhivok-iz-boiekomplektom-v-bik-volnovakhy

У Маріуполі фіксують рух російських вантажівок із боєкомплектом в бік Волновахи

 • 50694 переглядiв

Російські окупанти перекидають боєприпаси та живу силу з Маріуполя до Волновахи, зокрема, щонайменше 23 трали з гусеничною технікою - танками та БМП, які, ймовірно, будуть передислоковані в район Волноваха-Вугледар-Курахове.

Російські окупанти почали перекидати боєкомплект та живу силу з Маріуполя до Волновахи. Також зафіксовано переміщення щонайменше 23 тралів з гусеничною технікою, яка, імовірно, буде перекинута в район Волноваха - Вугледар - Курахове. Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі у суботу, передає УНН.

Деталі

"Незважаючи на свято победобєсія, військові переміщення не зупинялись. Ми показували, як це було, навіть прикриваючись автопробігом, проте. Головне: домінуючий напрям - з Бердянського та Розівського напряму в бік Волновахи. Вантажівки з БК та живою силою. Домінування саме БК", - повідомив Андрющенко.

Він додав, що зафіксовано переміщення щонайменше 23 тралів з гусеничною технікою - танки та БМП з Розівки через Нікольский район в Малоянісоль, що далі може бути перекинута в район Волноваха - Вугледар - Курахово.

"Це перше велике перекидання техніки, зафіксовано в цей напрям за останні пів року з початку Авдіївського наступу", - додав Андрющенко.

Нагадаємо

Окупаційні війська рф розбудовують військову базу на Донеччині поблизу захопленого Бердянська.

Популярні

Новини по темі

Пекін оцінив візит Сі Цзіньпіна до Європи як "успішний"

 • 46851 переглядiв

Північне сяйво освітило нічне небо в Україні: фото

 • 100879 переглядiв