u-lvovi-vidkryly-pershyi-v-ukraini-tsentr-rekrutynhu-do-syl-oborony

У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу до Сил оборони

 • 28045 переглядiв

У Львові відкрився перший в Україні Центр рекрутингу української армії як пілотний проект з прозорого та ефективного набору військовослужбовців.

У Львові сьогодні, 12 лютого, відкрили перший в Україні Центр рекрутингу української армії, що став пілотним проектом прозорої та ефективної моделі набору військовослужбовців до української армії. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає УНН.

Деталі

"Тут не вручатимуть повісток. Кожен отримає детальну інформацію про актуальні військові вакансії. Цими словами відкрили перший Центр рекрутингу української армії у Львові. Часто серед охочих піти у військо є вагання через те, що вони не зможуть себе реалізувати за тим фахом, який вони знають найкраще. Ви можете бути медиком, програмістом, логістом чи будь-яким іншим фахівцем. Ваш внесок є важливим для нашої перемоги", - написав Садовий.

Мер Львова подякував Міністерству оборони за довіру та можливість відкрити центр саме у Львові.

Нагадаємо

9 лютого в Міноборони повідомляли, що у Львові планується відкриття першого рекрутингового центру для Сил безпеки та оборони, який стане пілотним проектом прозорої та ефективної моделі набору військовослужбовців до української армії.

Популярні

Новини по темі

НБУ дав прогноз по тарифах на комуналку: чого очікувати

 • 28342 переглядiв

В Україні ще цього тижня стане холодніше - синоптики

 • 31285 переглядiв