u-lutsku-vodii-pobyv-zhinku-yaka-nibyto-perekhodyla-dorohu-v-nevstanovlenomu-mistsi-pravookhorontsi-vstanovyly-yoho-osobu

У Луцьку водій побив жінку, яка нібито переходила дорогу в невстановленому місці: правоохоронці встановили його особу 

 • 17164 переглядiв

У Луцьку поліція встановила особу водія, який 22 травня побив жінку, що нібито переходила дорогу в недозволеному місці. Відео інциденту поширилося в соціальних мережах.

У Луцьку правоохоронці встановили особу водія, який побив жінку через те, що вона нібито перебігала дорогу у невстановленому місці. Про повідомили у Луцькому районному управлінні поліції, передає УНН.

Співробітники поліції оперативно встановили водія, який завдав ударів жінці в центрі Луцька. Пішохідка, мовляв, переходила дорогу в невстановленому місці, і він мало її не збив

- йдеться у повідомленні управління поліції у Facebook

За даними поліції, подія трапилась 22 травня увечері.

Відео з фрагментом інциденту сколихнуло соцмережі. Однак, як вказали правоохоронці, до поліції ніхто так і не звернувся.

Правоохоронці знайшли очевидців події, опитали їх, переглянули значний об’єм відео з камер спостереження та встановили транспортний засіб і особу водія. 

"Нині вживаються заходи, аби знайти і жінку. Після цього прийматиметься процесуальне рішення щодо того, до якої відповідальності і за якими статтями притягнути правопорушників", - йдеться у заяві.

Контекст

Напередодні у соцмережах поширили відео, на якому чоловік завдає рукою кілька ударів жінці, яка, нібито, перебігала дорогу у невстановленому місці. На відео водій сказав: "Я гружоний, я її чуть не збив, я б її переїхав і зараз сидів би".

undefinedundefined

У Києві п’яний чоловік вдарив ножем пасажира метро, його затримали24.05.24, 10:36

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Черкащанин ошукав військового на понад 45 тисяч гривень

 • 19678 переглядiв

Час графіків відключень світла на сьогодні змінили - Yasno

 • 16718 переглядiв

На Полтавщині біля ТЦ автомобіль збив двох підлітків

 • 15538 переглядiв